DBA

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger for dba.dk

Hvis du har betænkeligheder vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger eller brug af data, som vi ikke har behandlet tilfredsstillende, bedes du kontakte vores tredjemandsleverandør af løsninger, der har hjemme i USA, (uden beregning) på:https://feedback-form.truste.com/watchdog/request.

Opdateret: 07.09.2017

Generelt

I denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger beskrives politikken for dba.dk vedrørende behandling af dine personlige oplysninger ("politik om beskyttelse af personlige oplysninger"). Denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger gælder webstedet dba.dk ("websted") og alle relaterede websteder, programmer, tjenester og værktøjer, der henviser til denne politik ("tjenester"), uanset, hvordan du får adgang til tjenesterne, herunder adgang via mobilenheder.

eBay Classifieds Scandinavia ApS, Wildersgade 8, 1408 København K, Danmark, CVR-nr. 20618175, er ”dataansvarlig” (herefter ”DBA”).

Omfang og samtykke: Ved at benytte dba.dk og relaterede tjenester giver du udtrykkeligt dit samtykke til, at DBA kan behandle dine personlige oplysninger som beskrevet i denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger og i vores brugervilkår.

DBA kan til enhver tid foretage ændringer i denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Vi anbefaler, at du jævnligt læser den. Væsentlige ændringer i vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger vil blive meddelt på vores websted. Den ændrede politik om beskyttelse af personlige oplysninger træder i kraft, så snart den er offentliggjort på webstedet. Denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger blev offentliggjort på webstedet den 20. maj2014.

DBA er en del af eBay Inc. og er derfor underlagt eBay Inc.'s globale standarder for beskyttelse af personlige oplysninger (bindende virksomhedsregler). Du kan læse mere om, hvordan vi behandler og beskytter dine personlige oplysninger i eBays bindende virksomhedsregler, som du kan få adgang til via eBay Privacy Center

Hvilke personlige oplysninger indsamles?

Vi indsamler følgende typer personlige oplysninger:

Oplysninger, vi indsamler automatisk: Når du besøger vores websted, benytter vores tjenester og/eller reagerer på annoncer eller andet indhold, indsamler vi automatisk de oplysninger, der sendes til os fra din computer, mobilenhed eller andet udstyr. Disse oplysninger omfatter, men er ikke begrænset til:

 • oplysninger om din interaktion med vores websted og tjenester, herunder, men ikke begrænset til, enheds-id, enhedstype, oplysninger om geoplacering, computer- og forbindelsesoplysninger, statistik om sidevisninger, trafik til og fra dba.dk, henvisnings-URL-adresse, annoncedata, IP-adresse og standardweblogoplysninger og
 • oplysninger indsamlet via cookies, web beacons og lignende teknologier.

Oplysninger, som du giver os: Du kan besøge vores websted uden at oprette en brugerprofil. Opretter du en brugerprofil hos os, giver du os samtidig dine personlige oplysninger og accepterer, at disse oplysninger sendes til og lagres på vores servere. Vi indsamler og lagrer alle oplysninger, som du indtaster på vores websted, eller som du opgiver, når du benytter vores tjenester. Disse oplysninger kan omfatte, men er ikke begrænset til:

 • oplysninger, som du opgiver, når du opretter en brugerprofil eller benytter de tjenester, vi stiller til rådighed,
 • yderligere oplysninger, som du opgiver via sociale medier eller andre tredjepartstjenester,
 • oplysninger, der opgives i forbindelse med konfliktløsning, korrespondance via vores websted eller korrespondance, der sendes til os, og
 • oplysninger om din og din enheds placering, herunder det entydige enheds-id, hvis du har aktiveret denne tjeneste på mobilenheden.

Såfremt du vælger at validere din brugerprofil ved brug af dit CPR-nummer, via NemID eller på anden vis, accepterer du, at dette bliver behandlet (men ikke gemt) med det formål at validere din identitet.

Oplysninger fra andre kilder: Vi modtager eller indsamler muligvis yderligere oplysninger om dig fra tredjeparter og føjer disse til vores brugeroplysninger. Disse oplysninger kan omfatte, men er ikke begrænset til: demografiske oplysninger, navigationsoplysninger, supplerende kontaktoplysninger og yderligere oplysninger om dig fra andre kilder, f.eks. offentlige myndigheder, i det omfang det er tilladt ifølge loven.

Sådan anvender vi dine personlige oplysninger

Du accepterer, at vi kan behandle dine personlige oplysninger (se ovenfor) til følgende formål:

 • til at give dig adgang til vores websted, vores tjenester samt til kundesupport,
 • til at forhindre, opdage og undersøge potentielt forbudte eller ulovlige aktiviteter, svig og sikkerhedsbrud og til at håndhæve vores brugervilkår,
 • til at tilpasse, vurdere og forbedre vores websted, tjenester, indhold og annoncer,
 • til at kontakte dig pr. e-mail, push-besked, sms-besked eller telefon for at informere om vores tjenester og tjenester leveret af selskaber, der er en del af eBay Inc.'s "virksomhedsfamilie" (herefter benævnt "eBay-koncernen"), med henblik på målrettede markedsføringsaktiviteter, serviceopdateringer og tilbud baseret på dine meddelelsespræferencer, eller til andre formål som anført i denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger, og
 • til at levere andre tjenester du har anmodet om.

Deling af oplysninger med og registrering via sociale medier: Vi kan tilbyde dig at tilgå vores websted eller tjenester ved anvendelse af det login, som du anvender på tredjepartswebsteder. Vi kan også tilbyde tjenester, så du kan dele dine oplysninger på sociale medier såsom Facebook, Google Plus og Twitter.

Hvis du giver os adgang til personlige oplysninger, der er gemt på sådanne tredjepartswebsteder, vil omfanget af denne adgang variere afhængigt af webstedet og af dine egne browserindstillinger og dit samtykke. Forbinder du din brugerprofil hos en tredjepart med din dba.dk-brugerprofil og indvilliger du i, at vi får adgang til oplysningerne på denne brugerprofil, accepterer du, at vi kan behandle personoplysninger fra dette tredjepartswebsted i henhold til denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Videregivelse af dine personlige oplysninger til tredjeparter: Du accepterer, at vi kan videregive dine personlige oplysninger til tredjeparter i henhold til denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger samt gældende love og bestemmelser. Som nærmere beskrevet i afsnit 4 vil vi ikke uden dit udtrykkelige samtykke videregive dine personlige oplysninger til tredjeparter til disses markedsføringsformål.

Du accepterer, at vi kan dele dine personlige oplysninger med:

 • Virksomheder i eBay-koncernen for at levere fælles indhold og tjenester (f.eks. registrering og kundesupport), for at forhindre, opdage og undersøge mulige ulovlige aktiviteter, overtrædelser af vores politikker, svig og/eller datasikkerhedsbrud og for at støtte beslutningsprocessen vedrørende produkter, websteder, programmer, tjenester, værktøjer og kommunikation. Virksomhederne i eBay-gruppen vil udelukkende bruge disse oplysninger til at sende dig markedsføringsbudskaber, når du selv har anmodet om disse tjenester, og de vil bruge dine personlige oplysninger i henhold til deres respektive politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

 • Tjenesteudbydere, med hvem vi har indgået aftale om assistance til at levere vores tjenester på webstedet, f.eks. finansielle tjenesteudbydere, markedsføringsbureauer samt teknisk support. I disse tilfælde forbliver de personlige oplysninger under DBA’s kontrol.

 • Visse tredjeparter (f.eks. indehavere af immaterielle rettigheder, tilsynsmyndigheder, skattemyndigheder og andre kontrolmyndigheder), hvis dette er et lovkrav, eller i henhold til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Vi kan udveksle dine personlige oplysninger:

 • for at overholde juridiske forpligtelser eller en retskendelse, eller

 • hvis det er nødvendigt for at forhindre, opdage eller retsforfølge strafbare forhold såsom svig eller bedrageri, eller

 • hvis det er nødvendigt for at overholde vores politik eller beskytte andres rettigheder.

 • Andre tredjeparter, som du har givet tilladelse til at vi må dele dine oplysninger med via DBA, f.eks. inden for rammerne af et samarbejde.

 • Virksomheder, som vi agter at fusionere med i forbindelse med en reorganisering, eller som opkøber os.

 • En indehaver af en immateriel rettighed, hvis indehaveren af en immateriel rettighed eller en mellemmand i god tro antager, at en annonce er i strid med ejerens rettigheder. Inden personlige oplysninger videregives, indgår indehaveren af IP-rettigheder en aftale, som bl.a. fastsætter, at oplysninger udelukkende videregives på den betingelse, at de kun må bruges i forbindelse med retssager og/eller indhentning af juridisk bistand og/eller til at besvare spørgsmål fra den relevante annoncør.

Ud over ovenstående vil vi, af hensyn til beskyttelsen af dine personlige oplysninger og for at hindre, at ondsindede personer eller parter får adgang til webstedet, ikke videregive dine personlige oplysninger til tredjeparter uden en retskendelse eller formel anmodning fra en offentlig myndighed i henhold til gældende lov, medmindre vi i god tro antager, at denne videregivelse er lovlig, nødvendig for at forhindre umiddelbart forestående personskade eller økonomisk skade, eller for at rapportere mistanke om ulovlige aktiviteter.

Oplysninger, som du deler på dba.dk: På vores websted kan brugerne dele annoncer og andre oplysninger med andre brugere og derved give andre brugere adgang til de delte oplysninger. Da vores websted også gør det muligt for dig at kontakte en køber eller sælger direkte, anbefaler vi, at du overvejer, hvordan du deler dine personlige oplysninger med andre. Du er eneansvarlig for de personlige oplysninger, du deler med andre brugere via vores websted, og vi kan derfor ikke garantere beskyttelsen eller sikkerheden af de oplysninger, du deler med andre brugere.

Hvis du besøger vores websted fra en delt computer eller en computer i en internetcafé, anbefaler vi kraftigt, at du logger af efter hver session. Hvis du ikke ønsker, at den delte computer skal huske dig og/eller dine loginoplysninger, skal du fjerne cookies og/eller oversigten over dine besøg på webstedet.

Markedsføringsformål

Medmindre du har tilpasset dit markedsføringssamtykke, accepterer du at modtage (a) E-mails med tilbud vedrørende dine annoncer på DBA, (b) E-mails om nye eller forbedrede funktioner, muligheder for annoncering, oplysning, tilbud eller kampagner vedrørende annoncering og/eller annoncer på DBA samt vedrørende koncernforbundne selskaber, herunder bilbasen.dk og ebay.com, (c) E-mails fra DBA’s Fordelsklub med markedsføring fra vores særlige samarbejdspartnere vedrørende eksempelvis biler, forsikringer, finansiering, elektronik, restaurantbesøg, tøj, gavekort, rejser, teater, hotelophold og meget mere.

Du kan altid se på din Min DBA administrationside, hvilke samtykker du har givet. Hvis du ikke længere ønsker at modtage markedsføringsmeddelelser fra os, kan du ændre dit samtykke på administrationssiden, eller ved at følge frameldingslinket i den markedsføringsmeddelelse, du har modtaget. Min DBA administrationssiden kan ses her.

Har du givet os dit samtykke til at udsende markedsføring på vegne af vores samarbejdspartnere som led i dit medlemskab af DBA’s Fordelsklub, accepterer du, at dine personlige oplysninger vil blive brugt til dette formål. DBA udsender på nuværende tidspunkt markedsføring på vegne af følgende samarbejdspartnere:

Se liste over DBA Fordelsklub samarbejdspartnere her.

Vi vil løbende holde dig opdateret om nye samarbejdspartnere i DBA Fordelsklub ved at ajourføre ovestående liste.

Vi vil ikke uden dit udtrykkelige samtykke videregive dine personlige oplysninger til tredjeparter til disses markedsføringsformål.

Cookies og lignende teknologier

Når du besøger vores hjemmesider eller anvender vores tjenester, applikationer, beskedsystemer eller værktøjer, kan vi eller vores samarbejdspartnere (fx annoncører, mediebureauer og annoncenetværk) bruge cookies, pixelcookies og andre lignende teknologier til blandt andet at identificere dig som bruger og forbedre din brugeroplevelse på vores websted samt til statistik, måling af vores ydelse samt markedsføring.

For nærmere information om brugen af disse teknologier henvises til vores politik om cookies, pixelcookies og lignende teknologier, der kan ses ved at klikke her.

Adgang til, ændring og sletning af dine personlige oplysninger

Du kan selv se og ændre dine personoplysninger ved at logge på din dba.dk-brugerprofil. Når du indrykker en rubrikannonce, vil du muligvis ikke kunne ændre din registrering eller slette din meddelelse. Hvis du ønsker at lukke en eventuel brugerprofil hos os, bedes du sende os en anmodning her. Vi vil behandle din anmodning inden for en rimelig tid og behandle dine personlige oplysninger i henhold til gældende lov. Alternativt kan du kontakte kundesupport på support@dba.dk for at få indsigt i de personlige oplysninger, vi behandler om dig, men som ikke er direkte tilgængelige på dba.dk, medmindre DBA ikke er forpligtet til at give adgang i henhold til lov om behandling af personoplysninger. Vi kan opkræve et gebyr til dækning af omkostningerne, dog højst det beløb, der er tilladt ved lov. Hvis dine oplysninger er faktuelt forkerte eller ufuldstændige eller irrelevante i forhold til de formål, vi behandler oplysningerne til, kan du anmode os om at ændre, slette eller blokere dine oplysninger. Sådanne anmodninger vil blive behandlet i henhold til lov om behandling af personoplysninger. Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os ved at udfylde kontaktformularen på hjemmesiden og anføre, at henvendelsen er "Vedrørende politik om beskyttelse af personlige oplysninger”.

Du er til enhver tid berettiget til at tilbagetrække dit samtykke til behandling af dine personoplysninger givet i henhold til denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger enten via dba.dk eller ved at kontakte os som angivet ovenfor.

Hvis du mener, at behandlingen af dine personoplysninger er i strid med gældende lovgivning, kan du klage over behandlingen ved at kontakte Datatilsynet (www.datatilsynet.dk).

Beskyttelse og opbevaring af dine personlige oplysninger

Vi beskytter dine oplysninger ved hjælp af tekniske og administrative sikkerhedsforanstaltninger (f.eks. firewalls, datakryptering samt fysiske og administrative adgangskontroller til data og servere), som begrænser risikoen for tab, misbrug, uautoriseret adgang, videregivelse og ændring. Hvis du mener, din brugerprofil er blevet misbrugt, kan du dog kontakte os via kontaktformularen.

Vi lagrer ikke personlige oplysninger længere end tilladt ved lov og sletter personlige oplysninger, når de ikke længere er nødvendige til ovennævnte formål.

Andre oplysninger

Misbrug og uopfordrede reklamemeddelelser ("spam"): Vi tolererer ikke misbrug af vores websted. Du har ikke tilladelse til at tilføje andre dba.dk-brugere på din adresseliste (til e-mail eller post) i kommercielt øjemed, selvom en bruger har købt noget af dig, uden brugerens udtrykkelige samtykke. Hvis du bemærker, at nogen misbruger vores websted (spam eller falske e-mail), bedes du meddele os det her.

Det er ikke tilladt at bruge vores medlemskommunikationskilder til at sende spam eller indhold, der er i strid med vores brugervilkår, på nogen måde. Af hensyn til din sikkerhed kan vi scanne meddelelser automatisk og kontrollere for spam, virus, phishing og anden skadelig aktivitet eller ulovligt indhold. Vi gemmer ikke meddelelser, der sendes via disse kilder, permanent.

Tredjeparter: Denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger gælder kun anvendelse og overførsel af oplysninger, som vi indsamler fra dig, medmindre andet er udtrykkeligt fastsat i denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger. DBA har ingen kontrol over tredjeparters politikker om beskyttelse af personlige oplysninger, som måtte finde anvendelse på dig. Når vi samarbejder med tredjeparter eller anvender tredjepartsværktøjer til at levere visse tjenester, anfører vi udtrykkeligt, hvilken politik om beskyttelse af personlige oplysninger der finder anvendelse. Vi opfordrer dig derfor til at spørge, før du videregiver dine personlige oplysninger til andre.

Kontakt: Hvis du har spørgsmål vedrørende DBA og vores websted, kan du kontakte os ved at klikke her. Du kan kontakte eBay Privacy Center, hvis du vil høre mere om eBay Inc. og om, hvordan eBay behandler og beskytter personlige oplysninger.

DBAs Cookie Politik

Vores brug af cookies, pixelcookies og lignende teknologier

Opdateret: 20.05.2014

Når du besøger vores hjemmesider eller anvender vores tjenester, applikationer, beskedsystemer (såsom email) og værktøjer, kan vi eller vores leverandører bruge cookies, pixelcookies og andre lignende teknologier til at gemme oplysninger til brug for statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet samt markedsføring.

Denne side skal hjælpe dig med at forstå mere om disse teknologier og vores brug af dem på vores hjemmesider og i vores tjenester, applikationer og værktøjer.

Hvad er cookies, pixelcookies og lignende teknologier?

Ligesom de fleste hjemmesider bruger vi teknologier, der i det væsentlige er små datafiler, der placeres på din computer, tablet eller mobiltelefon (en "enhed"), og som giver os mulighed for at gemme visse oplysninger, hver gang du besøger eller interagerer med vores hjemmesider, tjenester, applikationer, beskedsystemer og værktøjer.

De specifikke navne og typer af cookies, pixelcookies og andre lignende teknologier, som vi bruger, kan ændre sig fra tid til anden. For mere information om cookies og lignende teknologier i almindelighed se http://www.allaboutcookies.org.

For at hjælpe dig til bedre at forstå vores cookiepolitik og vores anvendelse af sådanne teknologier, har vi lavet denne korte oversigt over termonologier og definitioner:

Cookies - små tekstfiler (typisk lavet af bogstaver og tal), som placeres i hukommelsen på din browser eller enhed, når du besøger en hjemmeside eller ser en besked. Cookies giver en hjemmeside mulighed for at genkende en bestemt enhed eller browser. Der findes flere typer af cookies:
• Midlertidige cookies udløber, når du stopper med at bruge browseren og giver os mulighed for at huske dine handlinger i løbet af den periode, hvor du anvender din browser.
• Permanente cookies gemmes på din enhed og tillader os at huske dine præferencer eller handlinger på tværs af flere hjemmesider.
• Førsteparts cookies sættes af den hjemmeside, som du besøger.
• "Tredjeparts cookies" sættes af en tredjeparts hjemmeside, som er adskilt fra den hjemmeside, som du besøger.

Cookies kan deaktiveres eller fjernes ved hjælp af værktøjer, der er tilgængelige på de fleste browsere. De forskellige browsere tilbyder forskellige muligheder for at deaktivere muligheden for lagring af cookies.

Pixelcookies - små grafiske billeder (også kendt som "pixel tags" eller "clear GIFs"), som kan indgå i vores hjemmesider, tjenester, applikationer, beskedsystemer og værktøjer. Pixelcookies kan anvendes til en række formål, herunder til at måle effektiviteten af vores hjemmesider, til at overvåge, hvor mange besøgende der er på vores hjemmesider, og hvordan de navigerer på vores hjemmesider, hvor mange afsendte e-mails, der rent faktisk åbnes, til at overvåge effektiviteten af vores annoncering eller tælle, hvor mange særlige poster, artikler eller links, der faktisk bliver set.

Lignende teknologier til lagring af oplysninger - Teknologier, der lagrer oplysninger i din browser eller enhed, og som udnytter lokale enheder og lokal opbevaring, såsom flash-cookies, HTML 5 cookies og andre metoder. Disse teknologier kan operere på tværs af alle dine browsere. I nogle tilfælde kan brugen af disse teknologier ikke styres af browseren, men kræver specialværktøj. Vi kan bruge disse teknologier til lagring af oplysninger for at sikre din kontos sikkerhed eller for at spotte uregelmæssigheder i brug af hjemmesiden for at forhindre din konto fra at blive tilgængelig på en uautoriseret måde, eller til at vurdere resultaterne af vores hjemmesider, tjenester, applikationer eller værktøjer.

Vi kan bruge udtrykkene "cookies" eller "lignende teknologier" i flæng i vores cookiepolitik for at henvise til alle teknologier, som vi kan bruge til at gemme data i din browser eller enhed eller til at indsamle oplysninger, der hjælper os til at identificere dig, som nærmere beskrevet ovenfor.

Dit valg og vores brug af cookies, pixelcookies og lignende teknologier

Vi tilbyder på vores hjemmesider bestemte funktioner, tjenester, applikationer og værktøjer, der kun er tilgængelige, hvis vi anvender de ovenfor nævnte teknologier. Du er altid velkommen til at blokere, slette eller deaktivere disse teknologier, hvis din browser eller enhed tillader det. Men hvis du afviser cookies eller andre lignende teknologier, vil du ikke være i stand til at bruge bestemte funktioner, tjenester, applikationer eller værktøjer på vores hjemmesider. Du kan også blive bedt om at indtaste din adgangskode oftere under en et besøg på vores hjemmesider. For mere information om hvordan du kan blokere, slette eller deaktivere disse teknologier, skal du gennemgå afsnittet Hjælp i din browser, applikation eller enhed.
Generelt giver disse teknologier vores hjemmesider, tjenester, applikationer og værktøjer adgang til at gemme relevante oplysninger i din browser eller enhed og senere læse disse oplysninger. Vi opbevarer ikke dine personlige oplysninger ved brug af disse teknologier, men bruger dem til at identificere dig i vores servere eller interne systemer. Hvor det er relevant, beskytter vi vores cookies og andre teknologier, så kun vi og/eller vores leverandører kan fortolke dem ved at tildele dem en unik identifikation, der kun kan forstås af os. Vi gemmer ikke nogen af dine personlige oplysninger på nogen af vores cookies eller lignende teknologier.

Vi indhenter dit samtykke til vores brug af disse teknologier til at indsamle og opbevare oplysninger ved at give dig gennemskuelig information og varsel om brugen og giver dig mulighed for at deaktivere disse teknologier som angivet ovenfor.

Vores brug af de ovenfor anførte teknologier falder i følgende generelle kategorier:

 1. Operationelt nødvendigt. Vi kan bruge cookies eller andre lignende teknologier, der er nødvendige for driften af vores hjemmesider, tjenester, applikationer og værktøjer. Dette omfatter teknologier, som giver dig adgang til vores hjemmesider, tjenester, applikationer og værktøjer, der er nødvendige for at undgå uberettiget brug af disse tjenester og som forbedrer sikkerheden, eller som giver dig mulighed for at gøre brug af vores funktioner såsom shopping, gemte søgninger eller lignende;
 2. Ydelsesrelateret. Vi kan bruge cookies eller andre lignende teknologier, der er nyttige for at vurdere resultaterne af vores hjemmesider, applikationer, tjenester og værktøjer, herunder som en del af vores analytiske arbejde, der hjælper os til at forstå, hvordan vores besøgende bruger vores hjemmeside eller til at forbedre indholdet på vores hjemmesider, applikationer, tjenester eller værktøjer;
 3. Funktionsrelateret. Vi kan bruge cookies eller andre lignende teknologier, der tillader os at tilbyde dig en forbedret funktionalitet, når du bruger vores hjemmesider, tjenester, applikationer eller værktøjer. Dette kan omfatte at identificere dig, når du logger ind på vores hjemmesider eller holde styr på dine angivne præferencer, interesser, og hvad du tidligere har set, så vi kan forbedre indholdet på vores hjemmesider;
 4. Reklame eller målretning. Vi kan bruge førsteparts eller tredjeparts cookies og pixelcookies til at levere indhold, herunder annoncer, der er relevante for dine interesser på vores hjemmesider eller på tredjeparters hjemmesider. Dette omfatter hjælp af teknologier til at forstå nytten for dig af de reklamer og indhold, der er leveret til dig.

For at fravælge brugen af tredjeparts reklamerelaterede cookies og pixelcookies, se afsnittet om annoncenetværk og annoncebørser nedenfor.

Hvis du gerne vil fravælge alle andre typer teknologier, som vi anvender på vores hjemmesider, tjenester, applikationer eller værktøjer, kan du gøre det ved at blokere, slette eller deaktivere dem på den måde, som din browser eller enhed tillader det.

Anvendelse af disse teknologier fra leverandører

Vi kan arbejde med tredjeparts udbydere, almindeligvis kendt som leverandører, der med vores tilladelse kan placere tredjeparts-cookies, pixelcookies eller lignende teknologier til at gemme oplysninger på vores hjemmesider eller i vores tjenester, applikationer og værktøjer. Disse leverandører hjælper os med at drive vores hjemmesider, applikationer, tjenester og værktøjer og give dig en bedre, hurtigere og sikrere oplevelse.

Vores leverandører kan bruge disse teknologier til at hjælpe os med at levere vores egne ydelser og reklamer og indsamle anonyme oplysninger om de hjemmesider, som du besøger samt til at foretage analyser. Vi tillader ikke, at vore leverandører indsamler nogen af dine personlige oplysninger på vores hjemmesider eller i vores tjenester, applikationer eller værktøjer til deres egne formål. Vores leverandører er underlagt aftaler om fortrolighed med os og andre juridiske begrænsninger vedrørende deres brug eller indsamling af personlige oplysninger.

Med undtagelse af vores leverandørers brug af de ovenfor anførte teknologier, tillader vi ikke, at tredjeparts indhold på vores hjemmesider (såsom postlister, medlem-til-medlem kommunikation, klassificeret programoversigter, kommentarer, anmeldelser, osv.) lagrer cookies, pixelcookies eller lignende teknologier til sporing eller indsamling af dine personlige oplysninger. Hvis du mener, at en tredjepart indsamler personlige oplysninger eller bruger sporingsteknologi, anmoder vi dig om at rapportere det til info@dba.dk.

Målrettede annoncenetværk og annoncebørser fra tredjeparter

Vores hjemmesider, tjenester, applikationer og værktøjer kan anvende tredjeparter, såsom reklamenetværk og reklamebørser, for at kunne give dig reklamer. Disse tredjeparts reklamenetværk og reklamebørser kan anvende tredjeparts-cookies, pixelcookies eller lignende teknologier til at indsamle oplysninger for at give dig deres tjenester. De kan også hente ID'et på din computer, din IP-adresse eller en identifikationskode til reklamer (IDFA), som kan bruges til at skræddersy reklamer, du ser på vores hjemmesider eller andre steder på nettet. Nogle af disse oplysninger kan udgøre personoplysninger. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger i vores Persondatapolitik

For mere information om tredjeparts reklamerelaterede cookies, og hvordan du fravælger dem, kan du besøge enten http://www.youronlinechoices.eu/ eller http://www.aboutads.info/choices/.

Brugen af tredjeparters teknologier er ikke kontrolleret af os, selv om de bruger vores teknologi til at hjælpe med at opbevare og indsamle data. De relevante betingelser, persondatapolitik, tilladelser, meddelelser og valg fra tredjeparter bør gennemgås med henblik på deres praksis for indsamling, opbevaring og deling. Vi giver ikke nogen indeståelser i relation til de politikker eller praksisser, som anvendes af tredjeparts annoncører eller reklamenetværk eller relaterede tredjeparter.

Oversigt over tredjeparter